Апликацијата МојДДВ достапна и за корисниците на iPhone

Апликацијата „Мој ДДВ“ стана достапна и за корисниците на оперативниот систем iOS, односно за iPhone.

Веста ја соопшти директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска, на нејзиниот профил на „Фејсбук“.

ТУКА можете да ја преземете апликацијата и да скенирате фискални сметки.