„Пежо” со предновогодишни понуди за своите клиенти

Во очекување на новата година, „Пежо“ има предновогодишни понуди за сите клиенти. „За нови почетоци, нови емоции и нови авантури, добредојдени се во салоните на ‘Еуроимпекс’ сите љубители на Брендот“, велат од компанијата.

Клиентите можат да изберат помеѓу „пежо 208“, 308, 301, 2008 како и „пежо – Partner Tepee“ по неодоливи цени. Сè што треба да се направи е да се обратат во еден од двата продажни салони на „Еуроимпекс“ – генералиот увозник на „Пежо“ или кај овластената дилерска мрежа во Скопје, Тетово, Штип и Гевгелија, каде ќе бидат целосно запознаени со понудите – моделите, техничките карактеристики, моторите, цените како и богатата опрема со која располагаат моделите на „Пежо“, наведуваат оттаму.

За време на оваа предновогодишна понуда на клиентите им е овозможено и бесплатно тест возење на моделите на „Пежо“, кое можат уште веднаш да го закажат и на веб-страницата на „Пежо“.

„Еуроимпекс“- генерален увозник на „Пежо“ за Македонија, Србија, Црна Гора, Косово и Албанија, повикува на брза реакција од страна на сите заинтересирани бидејќи при оваа понуда количините се ограничени.

(ПР Текст)