Колку ќе чинат новите iPhone уреди во Европа?

Познати се цените на новите iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr и Apple Watch 4 за Европа.

Како и обично, задоволството да се има најсовремен iPhone или Apple Watch за нас Европејците излегува доста солено – поради разликата во цената на доларот и еврото.

Погледнете ги цените:

iPhone Xs – 1.149 евра (64GB), 1.319 евра (256GB), 1.549 евра (512GB)

iPhone Xs Max – 1.249 евра (64GB), 1.419 € (256GB), 1.649 евра (512GB)

iPhone Xr – 849 евра (64GB), 909 евра (128GB), 1.019 евра (256GB)

Apple Watch 4 – од 429 евра (GPS), од 529 евра (GPS + LTE)

Apple Watch 4 Nike + – од 429 евра (GPS), од 529 евра (GPS + LTE).