Десет Photoshop трикови за да ја подобрите секоја фотографија (ВИДЕО)

Photoshop е една од програмите кои никогаш не може да се научат до крај затоа што има безброј опции и можности. Сепак, кога еднаш ќе се запознаете со оваа алатка, ќе бидете во предност – ќе можете да средите или да монтирате која било фотографија. Само треба да знаете како. Натаниел Додсон од сајтот Tutvid, кој дава увиди во туторијали за Photoshop и веб дизајн, објави 10 трикови за да ја подобрите секоја фотографија.

Извор: Bizlife.rs