Нов гејминг компјутер на Acer

Новото моќно оружје на Acer во борбата со противниците е Predator Orion 9000. Најмоќната варијанта на овој производ доаѓа со Core i9 процесор и двојна графичка карта nVidia GTX 1080 Ti. Доколку сакате да играте игри на компјутер, тешко дека ќе најдете подобар компјутер.

Acer Predator Orion 9000

Acer Predator Orion 9000

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Куќиштето на компјутерот е типично за Predator серијата и наликува на вселенски број. Има вградена заштита од електро-магнетни зраци, а користи водено ладење на внатрешните компоненти. Продажбата ќе започне во февруари, а почетната цена ќе биде од 2.000 долари.

Acer Predator Orion 9000

Acer Predator Orion 9000