Facebook ја укинува опцијата која сите ги нервираше

Конечно веќе никој нема да може да ве кани да играте Candy Crush, Framville или некоја друга игра.

Социјалната мрежа Facebook одлучи во наредниот период конечно да ги укине поканите за апликации и игри кои многу корисници ги нервираа.

Овој потег е најавен на официјалниот блог на компанијата, а поканите би требало целосно да бидат повлечени до февруари 2018.