НЛО преминал преку Тихиот океан (ВИДЕО)

Војници од американските поморски сили станаа сведоци на необична глетка: 10 метри над површината на водата на Пацификот се отворил портал низ кој поминала летачката чинија.

За сензационалниот случај, неколку западни медиуми известија пред неколку дена. Војската соопшти дека јасно го виделе неидентификуваниот летечки објект што го осветлува зајдисонцето.

Летечката чинија беше кружна и блескава, а на таванот имаа антена. Уфолозите побрзаа да го одбележат ова и дека одамна знаат за постоењето на порталите кои, според нивните зборовите, постојат низ целиот свет. На пример, уфологот Џон Андерсон тврди дека ги видел неговите порти во Франција и Австралија.