Застрашувачка снимка од она што го гледаат пилотите, но не и патниците (ВИДЕО)

Пилот од авионската компанија „Катар Ервејс Сандип Варма“ на својот твитер-профил го објавил слетувањето на авионот на аеродромот Квинстон во Нов Зеланд.

Ако се плашите од летање, тогаш ова видео не треба да го гледате. Пилотот го објавил тоа што тој го гледа за време на летот, а патниците не можат да го видат.

Погледнете го видеото: