Monster Hunter: World презентацијата открива доста за играта (Видео)

Играта Monster Hunter: World беше прикажана во текот на Tokyo Game Show, а Capcom откри доста информации за креирањето на ликови, занаети и готвењето, како и другите елементи. Прикажан е и делот со истражување на отворениот свет во играта.

Имаме прилика да ги видиме почетните моменти во играта, пред влегувањето во секцијата за креирање на ликот. Во 36. минута е можно да се присуствува на кулминацијата на презентацијата, која претставува борба со змејот Nergigante.

Monster Hunter: World na PlayStation 4 и Xbox One пристигнува на 26. јануари, додека датумот на објава на играта за PC се уште не е одреден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

one + 2 =