Враќање во минатото! Пристигна новата верзија на Polaroid камера

Polaroid е бренд кој отсекогаш бил синоним за фотографија. Колку и да технологијата напредувала, како и фотографијата, се повеќе се сведува во последно време на паметните телефони и нивните камери кои можат да произведат совршени фотографии, но исто така и видео материјали.

Во текот на овој период на транзиција, секогаш постоеле и оние кои продолжиле да ја почитуваат аналогната фотографија и да чуваат раритетни примери на камери на своите полици.

Па, ако случајно го сакате фотографскиот систем Polaroid, тогаш ќеве развесели веста дека на пазарот се враќа нова верзија на Polaroid, но со своите стари карактеристики.

Тоа е моделот OneStep 2.