Сателитска снимка открива дека ураганот Ирма е проектиран од човекот

Сателитска снимка на НАСА го прикажува она од што сите се плашевме. Во моментов екстерните урагани во САД се резултат на вештачка манипулација со времето.

Патрик Роди, експерт за геоинжинеринг, ја откри најновата сателитска снимка на НАСА и чудните аномалии околу ураганите Харви и Ирма.

Тој откри дека неговите тврдења се судрија со наводите на другите научници кои тврдат дека ХАРП-системот е одговорен за неодамнешните урагани ширум светот.

Неодамна беше објавен текст во кој светски познатиот физичар доктор Мичио Каку тврди дека ураганите се „проектирани од страна на човекот“, како резултат на Владината модификација на времето во која небото се прска со наночестички, а потоа со употреба на ласери се „активираат“ бурите.

Во ова видео може да се видат и брановидни облаци слични на магла и можат лесно да се препознаат на сателитските снимки, особено околу неодамнешните урагани.

Погледнете ја анализата:

Извор: Time For Everything

 

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

12 − seven =