Објавен нов трејлер за Wolfenstein II: The New Colossus

Wolfenstein II: The New Colossus го доби најновиот трејлер, во која Јерк Густафсон и Јенс Матис од MachineGames дискутираат за играта. Многу работи се случија за 14 години, откако нацистите победија во Втората светска војна. Сега е 1961 година, Рајхот ја презема контролата над речиси целиот свет, а BJ Blazkowicz се враќа дома за го предводи отпорот и да ги истера окупаторите.

Wolfenstein II: The New Colossus од 27. октомври ќе биде достапен на PC, PlayStation 4 и Xbox One конзолите.