Објавен нов трејлер за Wolfenstein 2: The New Colossus

По неколкуте промотивни видеа, но и по првиот дел од играта, коишто прикажуваат како би изгледало американското општество под нацистичка окупација, сега можеме да ги запознаеме и новите ликови во вториот дел, под наслов „Wolfenstein 2: The New Colossus“.

Играта е наменета за на компјутер, ПС-4 и Икс-бокс Уан, а излегува на 27 октомври годинава.