Проверете овде дали вашата омилена Android апликација е безбедна

Android е најпопуларен и најшироко распространет мобилен оперативен систем во светот. Се разбира, софтверот е од
отворен вид и затоа сите производители на смартфони го користат. Поради таа причина има и многу лажни апликации што
не се официјално излезени од продавницата на Google Play Store, што во таа ситуација би значело дека сте во голема
опасност.

Android се бори против црниот пазар со сите сили, кој одамна постои и ќе постои. Сега може лесно да проверите дали
вашата омилена апликација е безбедна или не. На овој линк имате список на Android Blacklist апликации, каде има
таблица што постојано се надградува и надополнува. Таму ќе ги пронајдете сите потребни информации поврзани со
потенцијално опасните Android апликации.