Објавен трејлерот за Call Of Duty: WW2 Zombies

Не е некоја тајна дека оваа година изданието на Call Of Duty ќе има опција за играње против зомби. Оваа опција стана стандарт на COD франшизата. И како додаток веќе ги знаеме актерите за главните карактери.

Оваа година играта се случува за време на Втора Светска Војна и се разбира, добиваме Наци Зомби.

Call Of Duty: WW2 Zombies ќе биде достапна на 3 ноември за PS4, Xbox One и PC. Отворената бета верзија ќе биде достапна некое време пред официјалното лансирање, а место во бета верзијата можете да добиете со пре-порачување на играта.