Android икони бесплатни за преземање од Play Store

Ова ќе ви даде неколку идеи како да го уредите и прилагодите својот екран.

Ако сакате сами да го уредите својот Android телефон, ќе ви се допадне веста што
неколку нови икони што вообичаено се плаќаат по неколку долари, сега се
бесплатни за преземање во Google Play Store.

Имајте во предвид дека ова трае неколку часа, реагирајте брзo.