Испробајте ги интерактивните филмови на PornHub

Ова е еден вид мешавина на виртуелна реалност, филмови и бежични играчки за возрасни кои тие работи ги прават самите.

Најпосетениот сајт за возрасни Pornhub воведува нова категорија на интерактивни филмови за возрасни, заедно со партнерите „Fleshlight и Kiiroo“, кои постоечките неколку стотина филмови за виртуелна реалност ќе ги „збогатат“ со дополнителни бежични играчки за возрасни, со кои ќе уживате во содржината до невидени размери“, наведува сајтот  The Next Web.

Виртуелните филмови за возрасни испраќаат сигнали до бежичните играчки, кои се во ритамот на акциските филмови и на тој начин уживањето на корисниците ги поместува досегашните граници на гледање на филмовите за возрасни и Porn Hub е убеден дека ваквите, како што ги нарекуваат интерактивни филмови, ќе бидат хит во наредните години.

Првите филмови ќе бидат достапни само за мажи, заедно со две играчки за чие купување ќе треба да се погрижите самите, – Fleshlight Launch i Kiiroo Onyx – додека дамите ќе мораат да сочекаат неколку недели за своите први интерактивни играчки, кои ќе ги произведува OhMiBod, We-Vibe, Lovense Lush и Kirro Pearl.

Новата PornHub категорија на интерактивни филмови е бесплатна за сите.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

one + ten =