Pirate Bay ќе ви го забави компјутерот ако преземате торенти од него

Најпознатиот  торент  сајт  на  светот,  The  Pirate  Bay,  тајно  ја  користи  вашата процесорска сила на компјутерот, со цел да ги „рудари“ криптовалутите… На  тој  начин  ви  се  намалува  брзината 

Повеќе