„Луј Витон“ претстави часовник од платина и дијаманти

Модната куќа „Луј Витон“ претстави платинест часовник украсен со 250 дијаманти. Новиот модел Tambour Moon Tourbillon Volant Poinçon de Genève Pavée доби платинеста рамка и механизам, а притоа е украсен со

Повеќе